Victor Piţurcă: Trebuie să ne declarăm mulţumiţi cu acest egal, puteam şi să pierdem

Selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, a declarat, marţi, după remiza din meciul cu Albania, scor 1-1, că este mulţumit cu acest rezultat de egalitate, deoarece "tricolorii" puteau să şi piardă întâlnirea.

Urmărește
176 afișări
Imaginea articolului Victor Piţurcă: Trebuie să ne declarăm mulţumiţi cu acest egal, puteam şi să pierdem

Victor Piţurcă: Trebuie să ne declarăm mulţumiţi cu acest egal, puteam şi să pierdem (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Din păcate n-am mai avut forţă la acest meci, îmi doream să câştigăm aceste două întâlniri. Asta este situaţia, am primit gol dintr-o greşeală, la fel cum s-a întâmplat şi cu Belarus. Trebuie să ne declarăm mulţumiţi cu acest egal, puteam şi să pierdem. Rezultatele n-au fost bune, dar jocul a fost îmbucurător. Am văzut mulţi jucători, sper ca în viitoarul apropiat să face un «11» care să nu mai greşească atât de mult. Obiectivul meu e calificarea la CM 2014, dar eu aveam ambiţia să ne calificăm şi acum. Suferim foarte mult la mijloc. Ştiam ce mă aşteaptă, nu-mi pare rău că am preluat naţionala. Avem şanse să mergem la CM", a spus Piţurcă, potrivit www.prosport.ro.

Reprezentativa României a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul disputat, marţi, în deplasare, în compania selecţionatei Albaniei, în ultima etapă a grupei D de calificare la Campionatul European din 2012 şi a încheiat preliminariile pe locul trei. Golul albanezilor a fost reuşit de Salihi '24, în timp ce pentru România a punctat Luchin '77.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici