Victorie categorică pentru trupa lui Şumudică. Rapid Bucureşti marchează de cinci ori în poarta Farului

  • Luni seara, giuleştenii au obţinut o victorie categorică, 5-0, împotriva Farului Constanţa.
  • Ultima dată când Rapid Bucureşti a marcat minimum patru goluri în Superligă a fost în luna martie, împotriva lui FCSB (4-0).
Urmărește
135 afișări
Imaginea articolului Victorie categorică pentru trupa lui Şumudică. Rapid Bucureşti marchează de cinci ori în poarta Farului

Marius Şumudică a pus în teren o echipă ofensivă, care a dat roade încă din minutul 13, când Borza a marcat în poarta fostei sale echipe cu un şut plasat, pe jos, din marginea careului.

La împlinirea primei jumătăţi de oră, Petrila a majorat scorul la 2-0, după ce Dican a cedat neglijent o minge în faţa careului oaspeţilor.

S-a intrat la pauză cu 3-0, după ce Paşcanu a marcat la a doua tentativă de şut la poartă, în minutul 40.

Partea secundă a fost dominată tot de giuleşteni, în faţa unei echipe antrenate de Gheorghe Hagi, care nu a avut forţa să ofere o replică consistentă.

Dobre, intrat în minutul 66, a dus scorul la 4-0 (min. 72), după un contraatac plecat de la pasa lui Manea.

Acelaşi Dobre a închis tabela în minutele suplimentare de joc, stabilind scorul final la 5-0 şi aducând giuleştenilor una dintre cele mai categorice victorii de la succesul cu 5-1, în deplasare la FCSB, pe 25 mai 2023.

Rapid are 16 puncte după 13 etape, ocupând locul 10, în timp ce Farul Constanţa are 13 puncte, fiind pe locul 14.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici