Victorie mare pentru Dinamo Bucureşti. „Dulăii” au învins lidera grupei în Liga Campionilor la handbal masculin

  • După două înfrângeri consecutive Dinamo Bucureşti a revenit miercuri cu o victorie pe teren propriu în EHF Champions League la handbal masculin.
  • Campioana României a învins lidera Grupei A, Sporting Lisabona, cu 33-29, după ce la pauză a fost condusă cu 13-15.
Urmărește
262 afișări
Imaginea articolului Victorie mare pentru Dinamo Bucureşti. „Dulăii” au învins lidera grupei în Liga Campionilor la handbal masculin

Sursa foto: Facebook/CS Dinamo Handbal

Dinamo Bucureşti a câştigat al patrulea meci, în etapa a 6-a a fazei grupelor Ligii Campionilor, în faţa propriilor suporteri, în Sala Polivalentă din capitală.

După o repriză echilibrată, în care cele două echipe s-au succedat la conducere, dar cu un avans maxim de un gol, oaspeţii s-au mobilizat pe final şi au intrat la pauză cu două goluri în faţă.

Dinamo a avut un debut de repriză secundă foarte bun, la jumătatea ei având un plus 6, şi chiar plus 7, liniştitor pe tabelă.

Lusitanii au forţat pe final, dar nu au reuşit să recupereze, tabela fiind închisă la scorul de 33-29.

Dinamo se află momentan pe locul 3, cu 8 puncte, dar cu un meci mai mult jucat decât PSG şi Fuchse Berlin, aflate pe 4 şi 5.

Etapa viitoare, Dinamo primeşte vizita nemţilor de la Fuchse, tot pe teren propriu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici