Victorie uriaşă pentru Jaqueline Cristian: a bătut-o pe Barbora Krejcikova, campioana de la Wimbledon, revenind miraculos în fiecare set

Jaqueline Cristian este în 16-imile de finală ale turneului WTA de la Beijing (China), după o victorie uluitoare astăzi, în 3 seturi, scor 1-6, 6-4, 7-5, cu cehoaica Barbora Krejcikova, deţinătoarea titlului de la Wimbledon.

Urmărește
337 afișări
Imaginea articolului Victorie uriaşă pentru Jaqueline Cristian: a bătut-o pe Barbora Krejcikova, campioana de la Wimbledon, revenind miraculos în fiecare set

Victorie uriaşă pentru Jaqueline Cristian: a bătut-o pe Barbora Krejcikova, campioana de la Wimbledon, revenind miraculos în fiecare set

Barbora Krejcikova, 28 de ani şi locul 10 mondial, nu se simte deloc bine când dă ochii cu adversare din ţara noastră.

La US Open a învins-o Gabriela Ruse, iar la turneul de la Beijing, aflat în derulare, a capotat în faţa unei alte românce, Jaqueline Adina Cristian.

Sportiva din Republica Cehă, campioana en-titre de la Wimbledon, conducea, în jocul de azi, cu 6-1, 3-1 şi părea că se îndreaptă spre un succes confortabil.

Cristian n-a fost iarăşi de acord şi a întors soarta setului secund, pe care l-a câştigat cu 6-4.

În decisiv, românca de 26 de ani, aflată pe locul 80 WTA, părea că nu mai are suflu. Barbora avea avantaj lej, 4-1, dar spiritul de luptătoare al Adinei a triumfat.

Ea s-a impus cu 7-5, după ce, la scorul de 4-5, a salvat 4 mingi de meci pe propriul serviciu. Partida s-a terminat după aproape 3 ore de joc.

În primul tur, Cristian trecuse cu 6-1, 7-6 (5) de unguroaica Anna Bondar.

În 16-imi, românca dă peste o altă cehoaică, Karolina Muchova, 28 de ani, 49 WTA. Muchova vine după semifinale la US Open, iar la competiţia din China are două victorii în minimum de seturi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici