Vineri se pun în vânzare biletele pentru meciul Lituania-România din Liga Naţiunilor

Vineri se pun în vânzare biletele pentru meciul Lituania-România din Liga Naţiunilor, programat marţi, 15 octombrie.

Urmărește
95 afișări
Imaginea articolului Vineri se pun în vânzare biletele pentru meciul Lituania-România din Liga Naţiunilor

FRF anunţă că biletele se pun în vânzare vineri, 20 septembrie, pe platforma de ticketing a Federaţiei de Fotbal din Lituania, până la ora meciului sau până la epuizarea biletelor alocate.

Sunt disponibile 1.506 bilete, la inelul 1 şi inelul 2.

Un bilet costă 11,5 euro la inelul 2 şi 16 euro la inelul 1.

„Achiziţia de bilete se face exclusiv prin platforma de bilete lituaniană. În primă fază, vor fi disponibile 50% dintre ele, urmând ca restul să se deblocheze după achiziţia acestora. Pentru fiecare comandă se vor putea cumpăra maximum 10 bilete”, anunţă FRF.

Partida Lituania-România este programată marţi, 15 octombrie, la Kaunas, pe stadionul Dariaus ir Girėno, în Liga Naţiunilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici