Visul olimpic a luat sfârşit pentru Nadal şi Alcaraz, eliminaţi din competiţia de dublu

Echipa de vis a Spaniei şi-a găsit adversarul. Speranţele lui Rafael Nadal şi Carlos Alcaraz de a obţine medalia de aur la Jocurile Olimpice de dublu au fost curmate miercuri de cuplul american Rajeev Ram şi Austin Krajicek.

Urmărește
892 afișări
Imaginea articolului Visul olimpic a luat sfârşit pentru Nadal şi Alcaraz, eliminaţi din competiţia de dublu

Evoluţia lor a captivat mulţimile de la Roland Garros, unde Nadal a câştigat 14 titluri la simplu la Roland Garros, dar aventura lor s-a încheiat cu o înfrângere în sferturile de finală cu 6-2, 6-4.

Nadalcaraz, aşa cum au devenit cunoscuţi de când şi-au unit forţele pentru Jocurile de la Paris, au fost susţinuţi de un Court Philippe Chatrier plin până la refuz, uneori zgomotul semănând mai degrabă cu o arenă de fotbal, fanii încurajându-i pe spanioli.

Nadal, 38 de ani, a început Jocurile purtând flacăra olimpică în cadrul ceremoniei de deschidere, dar le încheie fără a treia medalie olimpică de aur pe care şi-o dorea, în ceea ce ar putea fi ultima sa apariţie pe îndrăgita sa zgură pariziană.

În realitate, Nadal şi Alcaraz au înfruntat o echipă bine sudată, cu Ram, în vârstă de 40 de ani, de patru ori campion de Grand Slam la dublu masculin, eficient pe tot parcursul meciului, cu un joc de fileu foarte bun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici