Voina: Dacă ne ajută Dumnezeu, vom sărbători în centrul Râmnicului

Tehnicianul Oltchimului, Radu Voina, şi-a exprimat regretul pentru faptul că majoritatea locuitorilor oraşului Râmnicu Vâlcea nu va putea urmări returul finalei Ligii Campionilor la handbal feminin, dar a promis să se revanşeze faţă de fani.

Urmărește
14 afișări
Imaginea articolului Voina: Dacă ne ajută Dumnezeu, vom sărbători în centrul Râmnicului

Mesajul lui Voina către vâlceni: Dacă ne ajută Dumnezeu, vom sărbători în centrul Râmnicului (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Îmi pare foarte rău de vâlcenii care nu au putut săracii să-şi găsească un bilet pentru returul finalei. Îmi pare rău, în special, de cei care vin la sală meci de meci, de cei pe care i-am văzut şi la meciurile cu Rapid, Baia Mare sau Galaţi. Nu avem ce face, acestea sunt condiţiile. Le promit vâlcenilor că vom sărbători împreună în centrul Râmnicului după marea finală, în cazul în care ne va ajuta Dumnezeu şi vom reuşi cea mai mare performanţă a sportului românesc de echipe de după revoluţie.

Pe fete le simt pregătite de marea finală. Şapte dintre ele vor rămâne acasă, nu vor merge în Danemarca şi au toate motivele să fie nemulţumite. Toate fetele s-au antrenat aşa cum trebuie pentru partidele cu Viborg", a declarat Voina.

Conducerea clubului de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea a anunţat, marţi, că s-a epuizat biletele pentru meciul retur din finala Ligii Campionilor, cu Viborg HK, din 15 mai, de la Bucureşti. Cererile pentru bilete au fost de trei ori mai mari decât capacitatea Sălii "Ioan Kunst Ghermănescu".

Partida retur dintre Oltchim şi Viborg HK se va disputa în 15 mai (ora 20.45), meciul tur fiind programat în 8 mai (ora 17.15), la Herning (Danemarca), ambele fiind transmise de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici