Voina: Sper ca la ultimul meci al sezonului să-i avem alături pe fanii noştri

Antrenorul echipei de handbal feminin Oltchim, Radu Voina a declarat luni, pentru MEDIAFAX, că speră ca fanii vâlceni să vină la meciul de marţi, cu Universitatea Reşiţa, ultimul al sezonului, pentru a-şi aplauda favoritele când vor primi tricourile de campioane.

Urmărește
14 afișări
Imaginea articolului Voina: Sper ca la ultimul meci al sezonului să-i avem alături pe fanii noştri

Voina: Sper ca la ultimul meci al sezonului să-i avem alături pe fanii noştri (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Sperăm să fie un meci frumos, la finalul căruia să-i avem pe fanii noştri alături, să aplaude fetele când vor primi medaliile şi tricourile de campioane, la finalul unui sezon în care eu muncit enorm şi e meritul lor. Merită aplauzele tuturor, pentru că au reuşit, inclusiv prin jucarea finalei Ligii Campionilor, să facă mult mai mult, poate şi decât merită România", a declarat Radu Voina. î

Meciul cu Universitatea Reşiţa, programat marţi, de la ora 18.00, contează pentru ultima etapă a Ligii Naţionale, fiind amânat din cauza returului cu Viborg HK, din finala Ligii Campionilor.

La finalul partidei, jucătoarele de la Oltchim Râmnicu Vâlcea vor primi medaliile şi tricourile de campioane, după care 11 dintre ele (Paula Ungureanu, Mihaela Smedescu, Valentina Elisei Ardean, Iulia Puşcaşu, Oana Manea, Ionela Stanca, Ramona Maier, Ada Nechita, Cristina Neagu, Narcisa Lecuşanu, Patricia Vizitiu) se vor prezenta la reunirea echipei naţionale, pentru meciurile din preliminariile CE din 2010.

"Fetele vor schimba doar tricourile Oltchimului, cu cele ale echipei naţionale şi sper să mai poată face un ultim efort, după un sezon foarte greu, foarte obositor. Trebuie să încheiem camapania de calificare la Europene cu capul sus", a precizat antrenorul Radu Voina, care conduce şi echipa naţională.

România mai are programate meciurile cu Portugalia (în deplasare), în 26 mai, şi cu Elveţia (la Tg. Mureş), în 29 mai.

Luna trecută, la Buzău, tricolorele au suferit prima înfrângere pe teren propriu, după patru ani, în faţa ocupantei primei poziţii în grupă, Ucraina, scor 35-36. În celelalte partide susţinute în grupa I, România a obţinut următoarele rezultate: Ucraina-România 27-27, România-Portugalia 37-23, Elveţia-România 18-39.

Înaintea ultimelor două meciuri din grupă, tricolorele se află pe locul doi, cu 5 puncte, după Ucraina (7 puncte).

La turneul final al CE din decembrie 2010, care va fi găzduit de Norvegia şi Danemarca, se vor califica primele două clasate din fiecare din cele şapte grupe preliminare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici