West Ham 2-2 Liverpool: Ciocănarii dau o nouă lovitură grea speranţelor la titlu ale cormoranilor

  • Liverpool a remizat 2-2 cu West Ham, sâmbătă după-amiază, în deplasare, în etapa a 35-a din Premier League.
  • Bowen şi Antonio au marcat golurile gazdelor, primul fiind şi autorul pasei la al doilea gol.
  • Liverpool pierde teren în cursa pentru titlu în Premier League.
228 afișări
Imaginea articolului West Ham 2-2 Liverpool: Ciocănarii dau o nouă lovitură grea speranţelor la titlu ale cormoranilor

Sursa foto: Facebook

Speranţele de titlu din Premier League ale lui Liverpool au primit o altă lovitură grea sâmbătă, după remiza 2-2 cu West Ham United.

După o primă repriză slabă, West Ham a deschis scorul cu două minute înainte de intrarea la vestiare, când Bowen a marcat cu capul după un corner rapid.

După o pauză cu siguranţă tensionată în vestiarul cormoranilor, Liverpool a ieşit în forţă după pauză. Ryan Gravenberch a trimis un voleu peste bară, dar egalarea a venit în minutul 49, când Robertson a egalat, din pasa lui Diaz.

15 minute mai târziu, Liverpool a trecut în avantaj. Cody Gakpo a trimis un voleu spre poartă, iar mingea s-a lovit de Ogbonna, Tomas Soucek şi apoi de Areola, înainte de a intra în propria poartă.

Diaz şi Alexis Mac Allister au ratat amândoi şanse de a face 3-1 la scurt timp după aceea, cu o lovitură de cap dezamăgitoare.

Totuşi, echipa lui Jurgen Klopp nu a putut rezista, Michail Antonio marcând cu capul golul egalizator, cu 15 minute înainte de final, gol care a pus capăt, aproape sigur, oricăror speranţe pentru o despărţire a lui Klopp cu un titlul de Liverpool.

Liverpool a bifat ultima şansă de a câştiga când Elliott a nimerit cu un şut de la distanţă transversala porţii lui Areola.

După acest egal, echipa lui Klopp rămâne în urma lui Arsenal şi Manchester City, când mai sunt de jucat trei etape.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici