William Joppy despre Bute: În 2008, am înfruntat o superbă maşină de box bine unsă

Pugilistul american William Joppy, în faţa căruia Lucian Bute şi-a apărat pentru prima dată titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, la 29 februarie 2008, a declarat că românul era atunci "o superbă maşină de box bine unsă".

Urmărește
37 afișări
Imaginea articolului William Joppy despre Bute: În 2008, am înfruntat o superbă maşină de box bine unsă

William Joppy despre Bute: În 2008, am înfruntat o superbă maşină de box bine unsă (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

În urmă cu doi ani, Bute l-a învins pe Joppy, prin KO tehnic în repriza a zecea.

"În minutele de după înfrângere, declarasem că nu voi mai boxa. Însă în 2009 am revenit şi am recăpătat treptat gustul pentru antrenamente şi box. Mă simt mult mai bine acum decât eram în săptămâna dinaintea meciului cu Bute. În februarie 2008, am înfruntat o superbă maşină de box bine unsă, în condiţiile în care aveam dureri la coaste şi la umărul stâng. Tot ce puteam face în faţa lui Bute era să încerc să supravieţuiesc", a explicat pugilistul, potrivit site-ului ruefrontenac.com.

Lucian Bute (25-0-0 20) îşi va apăra pentru a cincea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în faţa boxerului columbian Edison "Pantera" Miranda, într-o gală ce va loc la 17 aprilie, la Centre Bell din Montreal (Canada).

Potrivit boxingnews.com, Bute este dorit ca adversar şi de americanul Chad Dawson, care îl va întâlni la 14 august, la Montreal, pe canadianul Jean Pascal. Pascal este cel care l-a învins pe românul Adrian Diaconu, la 12 decembrie 2009, într-un meci revanşă pentru titlul mondial la categoria semigrea, versiunea WBC.

"Chad vrea cele mai mari meciuri pe cale le poate avea, iar confruntarea cu Pascal este importantă. Dacă îl va învinge pe Pascal, poate va ajunge să se lupte apoi cu Bute", a declarat promotorul lui Dawson, Gary Show.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici