Wimbledon 2024 finala feminină: Jasmine Paolini - Barbora Krejcikova

Finala feminină de simplu de la Wimbledon dintre italianca Jasmine Paolini şi jucătoarea din Cehia Barbora Krejcikova are loc sâmbătă la All England Club.

Urmărește
650 afișări
Imaginea articolului Wimbledon 2024 finala feminină: Jasmine Paolini - Barbora Krejcikova

Wimbledon 2024 finala feminină: Jasmine Paolini - Barbora Krejcikova

Reuters notează că este o finală între o jucătoare care, până în această vară, nu câştigase niciodată un meci pe iarbă şi o alta, în vârstă de 28 de ani, pentru care înfrângerile din primul tur s-au acumulat cu o regularitate îngrijorătoare în acest sezon.

Dar Paolini şi Krejcikova se vor lupta pentru titlu, după ieşirile din competiţie ale lui Iga Swiatek şi Coco Gauff şi retragerea Arynei Sabalenka.

Paolini s-a făcut plăcută publicului la Roland Garros ajungând în finală, pierzând în faţa lui Swiatek. Ea va încerca să devină primul italian care câştigă un titlu de simplu la Wimbledon.

De cealaltă parte, Barbora Krejcikova deţine un titlu la Roland Garros în 2021. Ea are de apărat un palmares al Cehiei la Winbledon, cu titluri castigate de Marketa Vondrousova, Petra Kvitova, Martina Navratilova sau Jana Novotna.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici