Yeliz Ozel: Putem fi pretendente la trofeul Ligii Campionilor dacă vom continua să jucăm bine

Handbalista echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Yeliz Ozel, a declarat că ea şi colegele sale vor avea un meci crucial la sfârşitul acestei săptămâni, cu Buducnost, şi dacă vor continua să joace bine pot fi pretendente la trofeul Ligii Campionilor.

Urmărește
184 afișări
Imaginea articolului Yeliz Ozel: Putem fi pretendente la trofeul Ligii Campionilor dacă vom continua să jucăm bine

Yeliz Ozel (Imagine: Remus Badea/Mediafax foto)

"Ne aşteaptă un meci crucial cu Buducnost. Meciul cu Buducnost va fi foarte dificil, poate cel mai dificil de până acum, dar cred că putem obţine a treia victorie consecutivă. Atmosfera în echipă este foarte bună, suntem unite şi ştim că ne putem conta pe colege în momentele grele ale meciului. Deocamdată ne gândim doar la acest meci. Semifinalele şi finala sunt foarte departe în acest moment. Însă cred că putem fi pretendente la trofeul Ligii Campionilor dacă vom continua să jucăm bine, atât acasă cât şi în deplasare. Liga Naţională nu ne poate asigura o pregătire extraordinară, astfel că trebuie să dăm totul în Liga Campionilor. Îmi doresc să câştigăm trofeul şi să ne facem fanii fericiţi", a spus Ozel într-un interviu pentru ehfcl.com.

Yeliz Ozel a vorbit şi despre primele două partide disputate de Oltchim în grupa a 2-a principală a Ligii Campionilor: "Ne era puţin teamă înainte de primul meci, cu Krim (n.r. - scor 31-25), pentru că este o echipă mare. Mai mult, era un meci în deplasare, astfel că presiunea era pentru noi să obţinem un rezultat bun la începutul acestei faze. După doar cinci minute de joc am simţit că eram pe calea cea bună şi le-am spus colegelor mele că putem câştiga. Rezultatul a fost foarte bun pentru noi. Meciul cu Metz a fost mai uşor (n.r. - scor 30-21), pentru că aveam moralul ridicat după prima victorie. Eram încrezătoare, am început jocul şi am reuşit să ne impunem jocul. Şi fanii au fost minunaţi şi ne-au ajutat să obţinem cele două puncte".

Ea a precizat că se simte foarte bine la Râmnicu Vâlcea, unde evoluează din iunie 2010. "Mă simt foarte bine la Râmnicu Vâlcea. Oltchim este o echipă minunată. După un an şi jumătate pot să spun că am învăţat multe. În acest sezon nivelul meu s-a îmbunătăţit şi mă simt bine aici. Cum am mai spus înainte, echipa noastră poate câştiga orice meci dacă ne menţinem acest nivel de încredere. Am început sezonul bine şi sper că o vom ţine aşa până la final", a adăugat sportiva.

Campioana României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea este liderul grupei a 2-a principală din Liga Campionilor, după două etape disputate.

În etapa a treia, Oltchim va întâlni duminică, pe teren propriu, echipa Buducnost.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici