Partida s-a încheiat 0-0, partida jucându-se fără spectatori şi nefiind televizată, pentru a respecta pregătirea planurilor tactice, dedicate meciurilor oficiale de la turneul final care începe în această lună, informează frf.ro.
România a început această a doua partidă-test cu următorul unsprezece, în ordinea numerelor de pe tricou: 1. M. Popa, 3. Fl. Ştefan, 4. Paşcanu, 6. Ghiţă, 8. M. Marin, 10. Ciobanu, 11. V. Gheorghe, 14. Raţiu, 18. Dulca, 19. Sîntean, 21. Sefer.
Au mai jucat: Ganea, I. Gheorghe, Chindriş, Dobre, Deaconu, T. Băluţă, R. Grigore şi Florescu.
În prima repriză, România a avut mai multe ocazii decât adversarii. Întâi, Sîntean a reluat moale din 11 metri după o recuperare excelentă a lui Raţiu şi o depăşire frumoasă a unui jucător saudit.
Apoi, Vali Gheorghe nu a reuşit să reia din apropiere centrarea ideală a lui Sîntean.
După startul bun de partidă al tricolorilor, oaspeţii au replicat printr-o reluare cu capul puternică, dar pe lângă poartă şi un şut slab, pe jos şi pe centrul porţii, respins de Marin.
Primele 45 de minute s-au încheiat cu un voleu din careu al lui Raţiu, după o preluare excelentă pe piept, şutul său fiind respins însă în corner de fundaşi.
În repriza secundă, numărul ocaziilor de poartă a fost mai redus, însă jocul a fost mai încrâncenat. Cel mai important moment al României a venit după o urcare inspirată a lui Paşcanu, care l-a lansat ideal, pe jos, pe Vali Gheorghe, dar fotbalistul Astrei, singur cu portarul, nu a mai apucat să finalizeze.
Oaspeţii au avut o singură mare ocazie de gol în prelungiri, dar au şutat peste poartă din doar câţiva metri, în urma unei respingeri a portarului român.
România debutează la Jocurile Olimpice, joi 22 iulie, în compania echipei statului Honduras, fiind în aceaşi grupă şi cu Coreea de Sud şi Noua Zeelandă.