Željko Kopic, desemnat antrenorul etapei a doua a Superligii

Željko Kopic a fost desemnat de Liga Profesionistă de Fotbal antrenorul celei de-a doua etape a Superligii.

Urmărește
108 afișări
Imaginea articolului Željko Kopic, desemnat antrenorul etapei a doua a Superligii

„A pregătit excelent derby-ul cu Petrolul, meci în care dinamoviştii s-au impus clar, stabilind scorul etapei”, scriu cei de la LPF despre antrenorul lui Dinamo.

Din echipa ideală a etapei a doua mai fac parte:

Portar: Iustin Popescu (Oţelul Galaţi) - A închis perfect poarta, astfel că gălăţenii au rămas neînvinşi în primele două runde.

Fundaşi: Todor Todoroski (Poli Iaşi) - Foarte bun în ambele faze de joc. Şi-a trecut în cont o pasă decisivă; Denis Ciobotariu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – Solid în defensivă şi periculos la fazele fixe din careul advers, la una dintre ele reuşind să şi marcheze; Gjoko Zajkov (Universitatea Craiova) - A deschis scorul în unul dintre cele mai frumoase meciuri ale etapei. A fost prima reuşită în SuperLigă; Florin Ştefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - A central la primul gol înscris de covăsneni, aceasta fiind a 10-a pasă decisivă din carieră în principala competiţie internă.

Mijlocaşi: Andrei Dorobanţu (Unirea Slobozia) - Introdus în repriza secundă, a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din acest start de sezon; Dan Nistor (Universitatea Cluj) - A pasat decisiv la prima reuşită, apoi a marcat pentru a doua etapă la rând. Rămâne un profesionist desăvârşit!; Panagiotis Tachtsidis (CFR 1907 Cluj) - A făcut un meci fără greşeală la centrul terenului, de unde a dirijat jocul ardelenilor în derby-ul feroviar din Giuleşti.

Atacanţi: Astrit Selmani (Dinamo) - A fost cel mai bun joc în tricoul roş-albilor. A marcat un gol şi a contribuit decisiv la celelalte două reuşite ale bucureştenilor; Vladislav Blănuţă (Universitatea Cluj) - A marcat primele goluri pentru ,,Şepcile roşii". A ajuns la 11 goluri în 43 de partide disputate în SuperLigă; Alexandru Mitriţă (Universitatea Craiova) – O nouă evoluţie entuziasmantă! A marcat un gol şi a oferit pasă decisivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici