LIVE UPDATE  Zi majoră pentru echipa olimpică a României. Aur şi Argint! România, medaliată la dublu vâsle. Canotorii români, implicaţi în patru finale la Paris 2024

  • După ce David Popovici a adus miercuri seara a doua medalie a României la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, joi este ziua în care zestrea de medalii a tricolorilor poate fi completată cu altele patru
  • Canotorii români sunt implicaţi în patru finale, iar gimnastele evoluează la individual compus.
  • Echipajul masculin de dublu vâsle (M2x), alcătuit din canotorii Florian Enache şi Andrei Cornea, au câştigat joi medaliile de aur la Jocurile Olimpice de la Paris.
  • Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar au devenit din nou medaliate olimpice în proba de dublu vâsle feminin.
  • Barca de opt rame cu cârmaci, în finala olimpică a probei de la Paris 2024
  • Echipajul masculin la patru rame a obţinut locul 5, în timp ce echipajul feminin la patru rame s-a situat pe locul 4 în probele finale.
Urmărește
3316 afișări
Imaginea articolului Zi majoră pentru echipa olimpică a României. Aur şi Argint! România, medaliată la dublu vâsle. Canotorii români, implicaţi în patru finale la Paris 2024

UPDATE Locul cinci pentru canotorii români în proba finală de patru rame la Paris 2024

Canotorii români ai echipajului de patru rame masculin (M4-) au terminat pe locul cinci cursa din finala probei de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

România a plecat de pe culoarul şase şi s-a aflat în cursă doar pentru a evita ultimul loc al finalei.

UPDATE Locul patru pentru echipajul românesc de patru rame feminin în finala olimpică la Paris

Adriana Adam, Maria Lehaci, Magdalena Rusu şi Amalia Bereş s-au clasat pe locul patru al cursei de patru rame feminin, cu o cursă constantă, în care doar la primul punct intermediar au trecut pe locul trei, după care eforturile de a avansa au fost contracarate de barca Noii Zeelande, care a câştigat medaliile de bronz.

UPDATE Canotorii Florian Enache şi Andrei Cornea au devenit campioni olimpici în proba de dublu vâsle

Echipajul masculin de dublu vâsle (M2x), alcătuit din canotorii Florian Enache şi Andrei Cornea, au câştigat joi medaliile de aur la Jocurile Olimpice de la Paris.

Pentru România, aceasta este a patra medalie olimpică adjudecată în capitala Franţei.

UPDATE Argint pentru România la canotaj dublu vâsle feminin

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar au devenit din nou medaliate olimpice în proba de dublu vâsle feminin. Româncele au câştigat joi medaliile de argint în finala probei olimpice de la Paris 2024. Aceasta este a treia medalie a României la Paris.

UPDATE Barca de opt rame cu cârmaci, în finala olimpică a probei de la Paris 2024

Condiţia pentru a se califica în finală era ca românii să evite ultimul loc dintre cele 5 aflate la start.

Constantin Adam, Florin Arteni, Bogdan Baitoc, Marius Vasile Cozmiuc, Laurenţiu Danciu, Florin Sorin Lehaci, Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc şi Adrian Munteanu nu au forţat şi au terminat cursa de recalificare pe poziţia a treia, cu timpul de 5minute şi 30 de secunde.

UPDATE Mihai Chiruţă nu a reuşit să se califice în finala probei olimpice de simplu vâsle la Paris 2024

Canotorul român Mihai Chiruţă nu a reuşit joi să obţină calificarea în proba de simplu vâsle masculin (M1x). Românul a evoluat în semifinala a doua a probei şi s-a poziţionat pe locul 5.

Chiruţă a trecut linia de sosire cu timpul de 5 minute, 52 de secunde şi 95 de sutimi şi va evolua în finala B a probei.

Au obţinut calificarea în finală reprezentanţii Germaniei, Greciei, Olandei, Noii Zeelande, Belgiei şi un sportiv independent.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Canotaj, Baza nautică Vaires sur Marne

Ora 11.00 – simplu vâsle masculin (M1x), semifinale A/B: Mihai Chiruţă
Ora 11.20 - 8 rame cu cârmaci masculin (M8+), recalificări: Constantin Adam, Florin Arteni, Bogdan Baitoc, Marius Vasile Cozmiuc, Laurentiu Danciu, Florin Sorin Lehaci, Mihaita Vasile Tiganescu, Mugurel Vasile Semciuc şi Adrian Munteanu
Ora 12.18 – dublu vâsle feminin (W2x), Finala A: Simona Radiş, Ancuţa Bodnar
Ora 12.30 - dublu vâsle masculin (M2x), Finala A: Florian Enache, Andrei Cornea
Ora 12.50 – patru rame feminin (W4-), Finala A: Adriana Adam, Maria Lehaci, Magdalena Rusu şi Amalia Bereş
13.10 - patru rame masculin (M4-), Finala A: Adriana Adam, Maria Lehaci, Magdalena Rusu şi Amalia Bereş

Yachting, Marseille Marina
Ora 16.35 - Dinghy Ilca6, feminin, Runda 1 şi 2: Ebru Bolat

Gimnastică artistică, Bercy Arena
Ora 19.15-21.25 - Individual compus feminin – Finale: Ana Maria Bărbosu, Amalia Ghigoarţă

Polo
Ora 20.30 – masculin: România-Croaţia - Grupe

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici