Zubimendi o refuză pe Liverpool dintr-un motiv deosebit. Iubeşte prea mult un fel de mâncare din Ţara Bascilor

Mâncarea şi munţii din Ţara Bascilor nu-l lasă pe „naţionalistul” local, campion european cu naţionala Spaniei în această vară, să se transfere în cel mai puternic campionat de fotbal din lume.

Urmărește
275 afișări
Imaginea articolului Zubimendi o refuză pe Liverpool dintr-un motiv deosebit. Iubeşte prea mult un fel de mâncare din Ţara Bascilor

Mijlocaşul de la Real Sociedad a respins oferta bogată a cormoranilor şi îşi va reînnoi contractul cu clubul său: calitatea vieţii a fost decisivă în luarea deciziei.

Chemarea plimbărilor pe Muntele Ulia este prea puternică. Sau cea pentru marmitako, tocăniţa tipic bască pe bază de peşte asemănătoare tonului cu legume.

Martín Zubimendi i-a spus un „Nu” decis unui mare club britanic, Liverpool. Iar motivele nu sunt tehnice: cu siguranţă, ar fi avut un rol central într-un departament median în care, momentan, îi are la dispoziţie doar Mac Allister, Jones, Gravenberch şi pe Endo.

Şi nici de natură economice, în condiţiile în care „cormoranii” erau de acord să achite clauza de reziliere impusă de Real Sociedad (60 de milioane de euro) şi punea pe masă un contract dolofan pentru jucător.

Motivele se regăsesc în calitatea vieţii şi în presiunea făcută de un alt basc, antrenorul Imanol Alguacil.

Presa spaniolă scrie că antrenorul i-ar fi insuflat jucătorului o serie de îndoieli: nu vrei să mânânci un marmitako parfumat şi sănătos cu fish and chips? Şi unde ar găsi un pasionat de drumeţii precum ca tine o privelişte uluitoare, cu vedere la mare, precum cea de care se bucură de pe Muntele Ulia?

Convins de argumentele tehnicianului, Zubimendi a refuzat propunerea ademenitoare a britanicilor, alegând mâncarea bună şi excursiile minunate în locul trofeelor şi banilor mai mulţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici