Beneficiile şi pericolele consumului de cafea

Femeile care consumă zilnic între 2 şi 3 ceşti de cafea au un soi de protecţie împotriva cancerului de sân. Mult bine ar face cafeaua şi în cazul riscului de a dezvolta cancer al ficatului.

Urmărește
54 afișări
Imaginea articolului Beneficiile şi pericolele consumului de cafea

Beneficiile şi pericolele consumului de cafea (Imagine: Viorel Dudău/Mediafax Foto)

Reiese acest lucru dintr-un studiu realizat pe mai bine de 60 de mii de oameni de pe întreaga planetă. Şi în privinţa cancerului de prostată ar avea ceva de spus, în sensul că i-ar putea ajuta pe domni să nu facă forme grave.

Citeşte mai multe despre beneficiile şi pericolele consumului de cafea pe www.csid.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici