- Home
- Ştiinţă-Sănătate
- (11.04.2009, 15:53)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Biscuiţii de Paşti, recomandaţi de nutriţionişti
Cu ocazia sărbătorilor pascale, nutriţioniştii britanici au elaborat o reţetă în şase paşi pentru prepararea unor biscuiţi cu conţinut caloric scăzut, informează femalefirst.co.uk.
Urmărește
55 afișări
Biscuiţii de Paşti, recomandaţi de nutriţionişti
Pentru preparearea acestora este nevoie de zahăr pudră, un baton de vanilie, 150 de grame de făină şi 75 de grame de mălai. De asemenea, decorarea lor se poate face cu cremă de ciocolată neagră, arahide sau dropsuri mentolate.
Dintr-o singură porţie de amestec pot rezulta 20-25 de biscuiţi. Pentru a le oferi un aspect amuzant, ei pot fi tranşaţi cu ajutorul unor tipare de plastic în formă de iepuraşi, pui de găină sau diverse forme geometrice.
Pentru prepararea acestora, unul şi zahărul pudră se pun într-un vas şi se amestecă până la obţinerea unei paste cremoase. Se adaugă batonul de vanilie şi se amestecă din nou. Peste acestea se pune făina şi mălaiul, amestecându-se până la obţinerea unui aluat consistent. Amestecul se răstoarnă pe o suprafaţă plană, se ruleagă într-o folie de plastic şi se ţine la frigider timp de o oră, până se întăreşte.
ULTIMELE ȘTIRI
-
FastGlioma ajută neurochirurgii în detectarea tumorilor reziduale. Cum funcționează sistemul cu Inteligență Artificială
-
Guvernul PSD – PNL a distribuit presei scrisoarea Guvernului ucrainean trimisă acum 9 luni care explică de ce George Simion are interdicţie în Ucraina
-
Rareş Bogdan, despre scrisoarea Kievului: Ciolacu minte, şi-l doreşte cu disperare pe Simion în turul 2
-
Iohannis s-a văzut cu Scholz la Berlin: discuţii despre stimularea investiţiilor
După ce acest timp a trecut, se presară făină pe suprafaţa plană şi aluatul se rulează până se obţine un blat gros de un centimetru. Coca se taie în diverse forme, care apoi se aşează pe o tavă bine unsă cu ulei şi biscuiţii se coc la o temperatură de 140 - 160 de grade Celsius (foc mic), timp de 15 minute, sau până când aceştia se rumenesc. Se lasă la răcit timp de câteva minute.
Între timp, ciocolată neagră se topeşte într-un vas aşezat deasupra unui recipient cu apă fierbinte, amestecând până se obţine o pastă fină. Biscuiţii pot fi înmuiaţi în ciocolata astfel obţinută şi apoi decoraţi cu arahide şi dropsuri.
Citește pe alephnews.ro: Sectorul tech e „zguduit” de prezența lui Elon Musk. Ce impact are noua Administrație Trump asupra marilor companii
Citește pe www.zf.ro: Încă o insolvenţă zguduie piaţa: Unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti a cedat şi a intrat în insolvenţă
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Israelul a distrus o facilitate nucleară iraniană. Aceasta era considerată inactivă după închiderea oficială din 2003
Încă o insolvenţă zguduie piaţa: Unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti a cedat şi a intrat în insolvenţă
Povestea româncei care a creat una dintre cele mai importante afaceri româneşti, cu care a devenit şi miliardară in euro
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
S-a despărțit cuplul anului din tenisul mondial. Gestul rusoaicei Anna Kalinskaya, după ce Jannik Sinner a dat o declarație ciudată despre relația lor
PROSPORT.RO
Regina Întunericului rupe tăcerea, la o zi după înmormântarea secretă a lui Prigoană: 'Nu și-a dorit să fie văzut mort!'
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe