Câinii, mai apropiaţi de oameni decât cimpanzeii

Deşi, din punct de vedere genetic, cele mai apropiate rude ale omului sunt cimpanzeii, convieţuirea îndelungata dintre om şi câine a determinat asemănări comportamentale remarcabile între specia umană şi cel mai bun prieten al ei.

Urmărește
12 afișări
Imaginea articolului Câinii, mai apropiaţi de oameni decât cimpanzeii

Câinii, mai apropiaţi de oameni decât cimpanzeii (Imagine: Mediafax Foto)

Cooperarea, ataşamentul faţă de oameni, întelegerea limbajului uman verbal şi non-verbal, precum şi capacitatea de a imita, sunt câteva dintre însuşirile pe care le au în comun oamenii şi câinii.

Află mai multe despre cel mai bun prieten al omului pe www.descopera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici