- Home
- Ştiinţă-Sănătate
- BUCUREŞTI, (15.06.2018, 21:50)
- Razvan Tupa
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Câştigătorii competiţiei 200 Seconds of Fame la iCEE.fest 2018 sunt WakeZ şi Clark
Vineri seara, organizatorii iCEE.fest au anunţat câştigătorii secţiunii 200 de secunde de faimă (200 Seconds of Fame), rezervată antreprenorilor.
Urmărește
314 afișări
Câştigătorii competiţiei 200 Seconds of Fame la iCEE.fest 2018 sunt WakeZ şi Clark
Nu mai puţin de 10 startup-uri generaliste şi 5 startup-uri pe eHealth au fost în competiţia rezervată antreprenorilor la iCEE.fest.
Din cei 15 finalişti care au urcat pe scenă pentru a-şi prezenta proiectele, în a doua zi a festivalului, juriul şi publicul au votat ales deopotrivă, la secţiunea sănătate, proiectul WakeZ. Este vorba despre un dispozitiv purtabil care monitorizează ciclul somnului pentru a te trezi odihnit. WakeZ are un algoritm care mapează somnul în funcţie de variaţia somnului. WakeZ calculează când e momentul ideal să te trezească, arată Start-up.ro.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Marcel Ciolacu rămâne Premierul României
-
Moşteanu: USR nu va vota guvernul Ciolacu 2
-
Promisiuni: Guvernul Ciolacu 2 vrea să majoreze contribuţia la Pilonul II de pensii private de la 4,75% la 6% în patru ani şi să majoreze suma deductibilă pentru Pilonul III
-
Ciolacu, după ce a fost desemnat premier: Românii au nevoie de stabilitate
La competiţia generală, juriul a punctat cel mai bine proiectul propus de Sypher, introdus în competiţie în calitate de "startup românesc care ajută companiile mari să implementeze prevederile GDPR cu uşurinţă, automatizând sistemele şi procesele, pentru ca firmele să nu fie nevoite să caute mereu documentele".
Câştigătorul competiţiei generale 200 Seconds of Fame în 2018 a fost însă proiectul preferat de public. Spectatorii şi cei care au intrat în legătură online cu festivalul au votat pentru Clark, o echipă premiată şi la Innovation Labs care creează ochelari inteligenţi industriali. "Aceştia pot fi folosiţi în diverse domenii industriale pentru a creşte productivitatea angajaţilor şi aceştia să primească informaţii în timp real", arăta prezentarea proiectului. Echipa a primit premiul în valoare de 2000 de euro din partea Allianz Ţiriac.
Din juriul de specialişti au făcut parte Radu Georgescu, Founding Partner Gecad Group, Bogdan Atanasiu, Partner, Head of Romania, Blue Dome Capital, Grant Sabatier, fondator Millennial Money, partener la Eduvantis LLC, Brian Wong, CEO şi fondator Kiip, Josh Fechter, cofondator şi CEO BAMF Media, Timo Dreger, Investment Manager la coparion, Vijai Thirathrai, Managing Director la acceleratorul Techstars Dubai şi Jaco Oosthuizen, cofondator yu life, Marvin Liao, Seed Venture Capital Firm & Startup Accelerator din Silicon Valley, Shawna Butler din echipa de medicină de Singularity University şi Cancer XPRIZE team, Eugene Borukhovich, Bayer Global Head of Digital Health & Innovation, Rozalina Lapadatu, founder A.P.P.A. şi IDSE, Paul Keire, MD, PhD, la Univ. of Washington Post Doctoral Fellow, Dario Mazzela, Meta Group. Membrii juriului care au urcat pe scenă şi-au anunţat şi favoriţii personali aşteptându-se să fie contactaţi pentru a le acorda sprijinul în dezvoltarea proiectelor prezentate în competiţia din 2018.
Cel mai mare eveniment din sud-estul Europei dedicat tendinţelor la zi din lumea internetului, comunicării, marketingului digital şi tehnologiilor din domeniu, iCEE.fest, s-a desfăşurat joi şi vineri, la Grand Cinema Digiplex din cadrul Băneasa Mall din Bucureşti. Evenimentul a fost organizat de ThinkDigital România, cu sprijinul Orange.
Citește pe alephnews.ro: Ciprian Șerban, de la PSD, este șeful Camerei Deputaților. Ilie Bolojan, de la PNL, a fost votat Președinte al Senatului
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe