Ce efecte secundare au îndulcitorii din alimente?

Îndulcitorii artificiali sunt alternative ale zahărului. Aceştia au un conţinut caloric mai redus decât zahărul, dar specialiştii în nutriţie atenţionează asupra consumului în exces care poate duce la apariţia efectelor adverse, informează "Gândul".

Urmărește
36 afișări
Imaginea articolului Ce efecte secundare au îndulcitorii din alimente?

Ce efecte secundare au îndulcitorii din alimente? (Imagine: Gândul)

Directorul Institutului de Cercetări Alimentare, prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, spune că aceste produse au fost create special pentru persoanele cu diferite afecţiuni, precum diabetul, aşa că cele care sunt perfect sănătoase clinic ar trebui să evite să consume îndulcitori artificiali.

Citeşte mai multe despre îndulcitorii artificiali pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici