- Home
- Ştiinţă-Sănătate
- BUCUREŞTI, (14.01.2010, 09:31)
Ce efecte secundare au îndulcitorii din alimente?
Îndulcitorii artificiali sunt alternative ale zahărului. Aceştia au un conţinut caloric mai redus decât zahărul, dar specialiştii în nutriţie atenţionează asupra consumului în exces care poate duce la apariţia efectelor adverse, informează "Gândul".
Urmărește
37 afișări
Ce efecte secundare au îndulcitorii din alimente? (Imagine: Gândul)
Directorul Institutului de Cercetări Alimentare, prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, spune că aceste produse au fost create special pentru persoanele cu diferite afecţiuni, precum diabetul, aşa că cele care sunt perfect sănătoase clinic ar trebui să evite să consume îndulcitori artificiali.
Citeşte mai multe despre îndulcitorii artificiali pe www.gandul.info.
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Presa olandeză: Poliţia crede că a identificat hoţii tezaurului dacic, precum şi locaţia unde s-ar afla. ”Este vorba de cel puţin trei autori”
Cine este tânăra care a preluat conducerea afacerii de sute de milioane fondată de părinţi? Businessul include şi o reţea de 80 de magazine
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Noua iubită a lui Bellingham e un model strălucitor, cu un trecut amoros bogat. A fost în relație cu actorul Michael B. Jordan
PROSPORT.RO
Ninge 7 zile fără oprire în București. Pe ce dată vin ninsorile, potrivit meteorologilor Accuweather
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe