Ce grăsimi „rele“ să ocolim şi ce grăsimi „bune“ să consumăm

Medicii nutriţionişti ne sfătuiesc să nu excludem din alimentaţie grăsimile, pentru că îşi au rolul bine definit în îndeplinirea funcţiilor organismului.

Urmărește
180 afișări
Imaginea articolului Ce grăsimi „rele“ să ocolim şi ce grăsimi „bune“ să consumăm

Ce grăsimi „rele“ să ocolim şi ce grăsimi „bune“ să consumăm

„Grăsimile nu trebuie să lipsească din alimentaţia zilnică. Pe lângă faptul că îmbunătăţesc gustul alimentelor şi sunt o sursă importantă de energie, oferă organismului beneficii specifice fără de care acesta nu poate funcţiona normal”, explică dr. Corina Zugravu, lector universitar la UMF „Carol Davila”.

Află care sunt grăsimile de care trebuie să ne ferim pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici