Ce nu ar mânca nutriţioniştii niciodată?

Şapte sunt alimentele pe care nu­triţionista Mihaela Bilic, au­toarea cărţii "Trăiesc, deci mă ab­ţin", nu le-ar mânca niciodată. Cunoscutul medic a realizat pentru "Gândul" o listă a produselor de care trebuie să ne ferim.

Urmărește
38 afișări
Imaginea articolului Ce nu ar mânca nutriţioniştii niciodată?

Ce nu ar mânca nutriţioniştii niciodată? (Imagine: Gândul)

Astfel, dr. Bilic spune că zahărul ocupă numărul 1 în clasamentul alimentelor extrem de dăunătoare pentru organism. "Zahărul, din punctul meu de vedere ar trebui folosit drept condiment; să îl presărăm pe diferite preparate. Specialistul adaugă că zahărul îmbătrâneşte, duce la creşterea colesterolului din sânge, la apariţia diabetului şi a bolilor cardiovasculare.

Citeşte mai multe despre alimentele nerecomandate de nutriţionişti pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici