Prima pagină » Ştiinţă-Sănătate » Ce nu ar mânca nutriţioniştii niciodată?

Ce nu ar mânca nutriţioniştii niciodată?

Şapte sunt alimentele pe care nu­triţionista Mihaela Bilic, au­toarea cărţii "Trăiesc, deci mă ab­ţin", nu le-ar mânca niciodată. Cunoscutul medic a realizat pentru "Gândul" o listă a produselor de care trebuie să ne ferim.
Ce nu ar mânca nutriţioniştii niciodată?
11 dec. 2009, 09:14, Ştiinţă-Sănătate

Astfel, dr. Bilic spune că zahărul ocupă numărul 1 în clasamentul alimentelor extrem de dăunătoare pentru organism. „Zahărul, din punctul meu de vedere ar trebui folosit drept condiment; să îl presărăm pe diferite preparate. Specialistul adaugă că zahărul îmbătrâneşte, duce la creşterea colesterolului din sânge, la apariţia diabetului şi a bolilor cardiovasculare.

Citeşte mai multe despre alimentele nerecomandate de nutriţionişti pe www.gandul.info.