Ce termen de garanţie au alimentele pe timpul verii

Porţii de supă sau ciorbă pentru cel mult două zile şi salate din legume sau fructe consumate în maximum trei ore de la preparare – acestea sunt recomandările nutriţioniştilor pentru o alimentaţie corespunzătoare pe timp de vară, informează Gândul.

Urmărește
13 afișări
Imaginea articolului Ce termen de garanţie au alimentele pe timpul verii

Ce termen de garanţie au alimentele pe timpul verii (Imagine: Mediafax Foto)

„Ideal ar fi ca porţiile de mâncare odată preparate (ciorbă, supă), să le consumăm imediat”, recomandă prof. univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici