Ce trebuie să ştim despre grăsimea din alimente

Grăsimile vizibile sunt cele pe care le poţi vedea cu ochii tăi. Acestea includ untul, uleiurile şi grăsimea de pe carne.

Urmărește
68 afișări
Imaginea articolului Ce trebuie să ştim despre grăsimea din alimente

Ce trebuie sa stii despre grasimea din alimente

Puiul, spre exemplu, are un strat de grăsime vizibilă situată imediat sub piele. Poţi observa această grăsime când cureţi sau tai puiul înainte să-l pregăteşti. Smântâna este, de asemenea, grăsime vizibilă pentru că este partea cea mai grasă din lapte, ce se ridică la suprafaţa acestuia.

Citeşte mai multe despre grăsimea din alimente pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici