Consumul de vin roşu poate preveni apariţia unor forme de cancer

Studii desfăşurate in Seattle arată că vinul roşu consumat in cantităţi moderate previne unele probleme de sănătate

Urmărește
211 afișări
Imaginea articolului Consumul de vin roşu poate preveni apariţia unor forme de cancer

Consumul de vin roşu poate preveni apariţia unor forme de cancer (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Un studiu făcut de specialiştii în domeniu din Seattle arată că vinul roşu poate preveni apariţia cancerului mamar şi protejeaza împotriva problemelor de prostată.

Vinul roşu se consumă de obicei alături de carne roşie, iar cel alb cu peşte. Un studiu recent, desfăşurat în Japonia, demonstrează că gustul neplăcut pe care îl simţim când consumăm vin roşu cu peşte este cauzat de fierul pe care îl conţine băutura.

Citeşte mai multe despre consumul de vin roşu pe www.csid.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici