Cum să păstrezi substanţele nutritive din alimentele congelate?

Evitaţi recongelarea alimentelor odată dezgheţate, nu amestecaţi carnea proaspătă cu legumele în frigider şi nu combinaţi alimentele gătite cu cele proaspete, ne sfătuiesc nutriţioniştii, citaţi de cotidianul "Gândul".

Urmărește
38 afișări
Imaginea articolului Cum să păstrezi substanţele nutritive din alimentele congelate?

Cum să păstrezi substanţele nutritive din alimentele congelate? (Imagine: Gândul/Shutterstock)

Frigiderul este instrumentul modern de păstrare în stare proaspătă a alimentelor, spune prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul de la Institutul de Cercetări Alimentare şi autorul cărţii "Noua Ordine alimentară. Şi noi ce mai mâncăm?". "Utilizarea acestuia trebuie făcută respectând regulile de igienă, temperaturile şi timpii de conservare caracteristici", adaugă specialistul în nutriţie.

Citeşte mai multe despre păstrarea corectă a alimentelor în frigider pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici