Dulciurile cresc riscul de cancer mamar cu 27%

Femeile care mănâncă de trei ori pe săptămână dulciuri sau beau sucuri îndulcite riscă să se îmbolnăvească de cancer mamar. Potrivit unui studiu citat de jurnalul american "Cancer Causes and Control", dulciurile cresc riscul de cancer la sân cu 27 la sută.

Urmărește
94 afișări
Imaginea articolului Dulciurile cresc riscul de cancer mamar cu 27%

Dulciurile cresc riscul de cancer mamar cu 27% (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Oamenii de ştiinţă susţin că o dietă bogată în carbohidraţi rafinaţi, cum sunt cei care se găsesc în prăjituri, este asociată cu un nivel mare de glucoză în sânge, ceea ce determină organismul să secrete insulină.

Citeşte mai multe despre efectele consumului de dulciuri pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici