Fructele de păducel, recomandate în afecţiunile cardiace

Acestea au o acţiune calmantă, sedativă, ajută la scăderea tensiunii sangvine, stimulează miocardul şi sunt cardiotonice, susţin specialiştii.

Urmărește
1107 afișări
Imaginea articolului Fructele de păducel, recomandate în afecţiunile cardiace

Fructele de păducel, recomandate în afecţiunile cardiace (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Statisticile Asociaţiei Române de Cardiologie arată că 40 la sută din conaţionali suferă de hipertensiune, aceasta fiind considerată cea mai frecventă boală cardiovasculară, atât la nivelul ţării, cât şi la nivel mondial. Stresul joacă un rol important în creşterea tensiunii arteriale, sunt de părere specialiştii care identifică şi metode pentru scăderea tensiunii, altele decât medicamentele.

Potrivit naturopaţilor, fructele de păducel, datorită conţinutului de flavonoide, acizi, uleiuri esenţiale şi vitaminele C şi B, scad tensiunea arterială. . În scopuri terapeutice, de la păducel se folosesc florile, frunzele şi fructele.

Citeşte mai multe despre tratarea afecţiunilor cardiace cu păducel pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici