Laptele de capră previne anemia şi întăreşte sistemul imunitar

Laptele de capră are o compoziţie asemănătoare cu cea a laptelui de vacă, însă este mai uşor digerabil, susţin medicii nutriţionişti, potrivit Gândul.

Urmărește
704 afișări
Imaginea articolului Laptele de capră previne anemia şi întăreşte sistemul imunitar

Laptele de capră previne anemia şi întăreşte sistemul imunitar (Imagine: www.gandul.info)

Potrivit specialiştilor, alimentul este o sursă bogată de minerale, printre care calciu, fosfor, potasiu, magneziu, şi de vitamine, precum vitamina A, B1, B2, şi C.

Nu­tri­ţioniştii pre­cizează că lap­tele de capră previne anemia şi demineralizarea osoasă, în­lătură starea de slăbi­ciunea, ameliorează afec­ţiunile pulmonare şi redă organismului pu­­te­rea de a lupta cu viru­surile. În plus, datori­tă con­ţinutului de acid organic, acest tip de lapte opreşte evoluţia cancerului în stadiu incipient.

Un studiu american a scos în evidenţă faptul că o alimentaţie bogată în calciu, care conţine produse lactate de la capră, este asociată cu arderea grăsimilor.

Citeşte mai multe despre efectele benefice ale laptelui de capră pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici