Laserul te scapă de ochelarii de vedere

Moda ochelarilor de vedere poate fi de domeniul trecutului. Persoanele cu diferite defecte ale ochilor pot recurge la operaţii cu laserul, renunţând astfel la obiceiul de a purta ochelari.

Urmărește
65 afișări
Imaginea articolului Laserul te scapă de ochelarii de vedere

Laserul te scapă de ochelarii de vedere

Viciile de refracţie care se pot corecta prin această tehnică sunt miopia, hipermetropia şi astigmatismul. Persoanele care recurg la chirurgia refractivă vor fi supuse unui procedeu de „subţiere” a corneei şi de aducere a dioptriilor la zero sau aproape de zero.

Află cât costă operaţia cu laser pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici