Opt metode eficiente prin care poţi să scapi de durerile de spate

Aproximativ 80% din populaţia adultă a Globului suferă de dureri de spate, afecţiunea apărând şi la femei, şi la bărbaţi, precizează medicul Alin Popescu.

Urmărește
35 afișări
Imaginea articolului Opt metode eficiente prin care poţi să scapi de durerile de spate

Opt metode eficiente prin care poţi să scapi de durerile de spate (Imagine: www.gandul.info)

Cel mai frecvent, durerea lombară joasă afectează persoanele de 30-50 de ani. „Durerea de spate apare din cauza procesului de îmbătrânire şi a stilului de viaţă sedentar, ori din cauza degenerării coloanei vertebrale, proces care creşte odată cu înaintarea în vârstă”, declară dr. Alin Popescu, medic specialist medicină sportivă.

Citeşte mai multe despre metodele de a scăpa de durerile de spate pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici