Prima pagină » Ştiinţă-Sănătate » De ce mâncăruri să te fereşti în restaurant

De ce mâncăruri să te fereşti în restaurant

Pizza pufoasă, paste cu sos de smântână, sushi, prosciutto cu pepene galben, tiramisu sau mousse de ciocolată – sunt câteva dintre alegerile „bune” sau „rele” pe care le putem face la restaurant, informează Gândul.
De ce mâncăruri să te fereşti în restaurant
30 iun. 2009, 01:49, Ştiinţă-Sănătate

Medicii nutriţionişti ne sfătuiesc cum să facem alegeri sănătoase, în funcţie de specificul restaurantului. Atunci când optaţi pentru o masă la un restaurant cu specific italienesc, puteţi comanda paste pe bază de sos tomat, legume la grătar, minestrone (supă de legume), peşte şi carne, carapaccio de vită sau peşte, prosciutto cu pepene galben, mozzarela capresse sau chiar o pizza, dar cu blat subţire.

Citește mai multe pe www.gandul.info