Sindromul bateriei descărcate: 90% din oameni suferă de această anxietate

LG a chestionat un eşantion aleatoriu de mai mult de 2.000 de utilizatori de smartphone-uri din Statele Unite ale Americii, iar conform datelor, aproape 9 din 10 persoane suferă de frica de a rămâne ”fără baterie la telefon”, compania numind această condiţie "Anxietatea Bateriei descărcate".

Urmărește
833 afișări
Imaginea articolului Sindromul bateriei descărcate: 90% din oameni suferă de această anxietate

Sindromul bateriei descărcate: 90% din oameni suferă de această anxietate (Imagine Hepta / Mediafax Foto)

Conform Descoperă, când le-a fost propus să aleagă între sala de sport sau încărcarea smartphone-ului lor, unul din trei oameni a ales să renunţe la sala de sport.

Potrivit raportului, 32% au spus că vor renunţa la absolut tot şi se vor întoarce acasă să-şi încarce telefonul.

"Starea de ”Anxietate a Bateriei descărcate” poate ruina relaţii", au scris reprezentaţii companiei într-o declaraţie.

Studiul a ajuns la următoarele rezultate:

60% dintre oameni dau vina pe telefonul descărcat când nu vorbesc cu membrii familiei, cu prietenii sau cu colegii de muncă.

Unul din trei oameni a ajuns într-o stare de stres din cauza partenerului amoros, deoarece au invocat că motivul apelului ratat sau al mesajului la care nu a răspuns era bateria descărcată.

De asemenea, studiul a constatat că 41% din oameni se tem cel mai mult de apelurile pierdute atunci când se confruntă cu o baterie descărcată.

Atunci când ajung să realizeze că au la dispoziţie doar câteva procente de energie la telefon, jumătate dintre utilizatori vor scrie un sms în ultima clipă, iar 35% vor folosi ultimele momente pentru a efectua un apel telefonic.

Aproape 46 la sută dintre oameni spun că se simt jenaţi să ceară unui străin să folosească încărcătorul lor.

Mai mult de 60 la sută îşi vor opri telefoanele, iar jumătate se vor abţine de la a face poze în speranţa de a prelungi viaţa bateriei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici