Şocant: Femeia care s-a operat pentru a slăbi, dar şi-a pierdut ambele picioare - VIDEO

O femeie care cântărea 126 de kilograme şi-a pierdut ambele picioare după ce a fost supusă unei operaţii pentru a pierde în greutate.

Urmărește
11978 afișări
Imaginea articolului Şocant: Femeia care s-a operat pentru a slăbi, dar şi-a pierdut ambele picioare - VIDEO

Şocant: Femeia care s-a operat pentru a slăbi, dar şi-a pierdut ambele picioare

Mary Beth Ruphard din Illinois a fost operată pentru a pierde în greutate şi a dat spitalul în judecată, afirmând că nu a fost îngrijită corespunzător atunci când au apărut complicaţii, scrie dailymail.co.uk.

Femeia spune că a ales să facă acea operaţie pentru că îşi făcea griji pentru starea sa de sănătate.

"Am vrut doar să trăiesc mai mult. Diabetul şi hipertensiunea erau factori de risc pentru sănătatea mea", a declarat Mary Beth Ruphard.

Femeia a declarat că personalul spitalului din Joliet, Illinois nu a îngrijit-o corespunzător atunci când a revenit din cauza unor complicaţii. Ulterior, ambele picioare i-au fost amputate din cauza unor cheaguri de sânge.

"M-am plâns unei asistente. I-am spus că simţeam furnicături şi mâncărimi pe picioare", a declarat femeia, spunând că nu a primit îngrijiri imediate deoarece era Ziua Recunoştinţei.

Notele medicale au arătat că picioarele femeii erau reci şi vineţii, iar aceasta nu le-a mai simţit mai jos de genunchi, însă nu s-a luat nicio măsură imediată, a declarat avocatul acesteia.

Medicul care a încercat să îi salveze picioarele a fost chemat după 36 de ore, moment în care era deja prea târziu.

Mary Beth Ruphard a acuzat spitalul că ştia despre cheagul de sânge pe care îl avea, însă nu a monitorizat-o corespunzător deoarece era vacanţa de Ziua Recunoştinţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici