Nivelul de arderi dintr-un organism este în mare parte determinat genetic, adică aşa ne naştem.
Contează şi ce facem pe parcurs ca să nu stricăm mostenirea genetică pe care am primit-o. Metabolismul accelerat şi arderile intense sunt caracteristice persoanelor care au un stil de viaţă mai agitat, mai coleric, care se mişcă continuu, care consumă multă energie în tot ceea ce fac. Este un stil de personalitate legat de acest metabolism accelerat.
„Exista însă şi alimente care pun organimsul la treabă. Este bine de ştiut că pe primul loc se află proteinele slabe – carne , peşte şi ouă – atunci când le consumăm, un sfert din cantitatea de calorii este cheltuită de organism ca să le digere şi ca să le absoarbă. Doamnele care au un metabolism încetitit ar fi bine să îşi înceapă ziua cu un mic dejun proteic – şuncă slabă, carne, ouă – pentru că în felul acesta organismul este nevoit să facă efort să le digere”, spune Mihaela Bilic.
Citeşte mai mutle despre despre cum poţi să îţi faci organismul să ardă mai repede grăsimile pe www.perfecte.ro.