Supa instant dă celulită. Pericolul mâncarii din conserve sau plic

Hipertensiunea arterială, scăderea puterii de concentrare, a sistemului imunitar, accentuarea stării de oboseală sunt câteva dintre afecţiunele provocate de alimentele conservate, informează Gândul.

Urmărește
59 afișări
Imaginea articolului Supa instant dă celulită. Pericolul mâncarii din conserve sau plic

Supa instant dă celulită. Pericolul mâncarii din conserve sau plic (Imagine: Shutterstock/www.gandul.info)

Trăim într-o eră a vitezei, iar dieta noastră are la bază numai preparate care se gătesc în mai puţin de cinci minute. Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare, atrage atenţia asupra faptului că o alimentaţie bazată pe astfel de preparate duce la apariţia diferitelor afecţiuni, printre care hipertensiunea, celulita, starea de oboseală şi scăderea puterii de concentrare.

Citeşte mai multe despre pericolul mâncarii din conserve sau plic pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici