Topul alimentelor de la care poţi face toxiinfecţie alimentară

Riscul apariţiei acestei afecţiuni este destul de ridicat odată cu încălzirea atmosferică, deoarece germenii şi bacteriile se înmulţesc destul de repede, avertizează specialiştii în nutriţie, potrivit Gândul.

Urmărește
43 afișări
Imaginea articolului Topul alimentelor de la care poţi face toxiinfecţie alimentară

Topul alimentelor de la care poţi face toxiinfecţie alimentară (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Odată cu încălzirea atmosferică, riscul apariţiei toxiinfecţiilor alimentare este destul de ridicat, avertizează medicii nutriţionişti. Studiile realizate de Centrul pentru Ştiinţă în Interesul Publicului din SUA, citate de health.com, au scos la iveală un top al alimentelor care au un potenţial ridicat de apariţie a acestei afecţiuni.

Citeşte mai multe despre alimentele de la care poţi face toxiinfecţie alimentară pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici