Topul alimentelor de primăvară şi beneficiile lor asupra organismului

Odată cu venirea primăverii organismul este tot mai slăbit, iar majoritatea dintre noi acuzăm în această perioadă stări de oboseală generală, însoţite de slăbiciune fizică şi incapacitate de concentrare, informează Gândul.

Urmărește
46 afișări
Imaginea articolului Topul alimentelor de primăvară şi beneficiile lor asupra organismului

Topul alimentelor de primăvară şi beneficiile lor asupra organismului (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

Medicii nutriţionişti spun că toate aceste stări apar din cauza lipsei vitaminelor şi a mineralelor din corp. Mai mult, lipsa unui stil de viaţă ordonat, care să cuprindă exerciţii fizice şi alimentaţie diversificată, accentuează starea de moleşeală.

Citeşte mai multe despre alimentele de primăvară pe gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici