- Home
- Ştiinţă-Sănătate
- (21.06.2017, 09:56)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Tu ştii cum să aplici crema cu protecţie solară? Iată 8 lucruri de care ar trebui să ţii cont
Andreea Haş, make-up artist, a dezvăluit pentru CSID opt secrete privind aplicarea cremei cu factor de protecţie solară pentru a scăpa de posibilele arsuri, usturimi, coşuri şi iritaţii.
Urmărește
1198 afișări
Tu ştii cum să aplici crema cu protecţie solară? Iată 8 lucruri de care ar trebui să ţii cont
Te expui la plajă din dorinţa de a obţine un bronz perfect şi de a arăta grozav toată vara. Însă, te trezeşti cu o piele care se cojeşte, arsuri, usturimi, coşuri şi iritaţii. Toate aceste lucruri sunt cauzate de micile greşeli pe care le faci fără să-ţi dai seama. Andreea Haş, make-up artist, îţi spune care sunt aceste greşeli şi cum trebuie să le eviţi.
1. Foloseşti prea puţină cremă
„Majoritatea persoanelor nu folosesc suficientă crema de protecţie solară. Nu există o cantitate standard ce trebuie aplicată, căci depinde de textura cremei şi de cel care o foloseşte. Trebuie acoperit tot corpul, iar produsul trebuie masat până intră în piele. Crema de protecţie solară nu se ia pe vârful degetelor şi se pune pe piele, ci se toarnă o cantitate generoasă în palme şi se masează”, declară Andreea Haş.
ULTIMELE ȘTIRI
-
ICC emite mandat de arestare pe numele lui Netanyahu și Gallant
-
Ciolacu efectuează o vizită de lucru la Budapesta: Vreau să îmi finalizez mandatul cu obţinerea deciziei intrării depline în Schengen
-
Şef al armatei britanice: „Suntem pregătiţi să luptăm cu Putin în Europa de Est”
-
Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă rămân sub control judiciar
Specialiştii spun că nu vei risca niciodată să pui prea multă cremă, dar prea puţină da. Nu uita să te dai cu cremă pe zonele corpului expuse la soare chiar şi atunci când nu eşti la plajă, când eşti în oraş.
2. Crema este expirată
Data expirării cremei de protecţie solară este importantă. Dacă alte produse mai pot fi folosite şi după data expirării, cremele de protecţie solară conţin ingrediente ce se deteriorează în timp. Protecţia solară nu va mai fi eficientă şi, în plus, în ambalajul cremei tale pot pătrunde bacterii şi microbi. Este bine să citeşti cu grijă prospectul şi să o păstrezi în mod adecvat. Nu folosi crema de protecţie solară de pe un an pe altul.
3. Aplici doar produse de make-up care conţin SPF
Un fond de ten 2 în 1, care are şi protecţie solară, poate părea practic, dar asta nu înseamnă că şi funcţionează. O parte a problemei este cantitatea: puţin fond de ten nu este echivalentul cremei pe care ţi-ai întinde-o pe faţă. Nicio femeie nu îşi întinde pe fata atât de mult fond de ten încât să suplinească o cantitate suficientă de cremă de protecţie solară. Mai mult, adesea fondul de ten se şterge până la sfârşitul zilei şi nu îl reîmprospătezi aşa cum ar trebui să faci cu o cremă de protecţie solară. E minunat că există şi produse de machiaj sau de îngrijire care au factor de protecţie solară, însă acest lucru nu te scuteşte să foloseşti o cremă destina special acestui lucru.
„Pentru că ne aflăm în bătaia razelor de soare, trebuie să evităm încărcarea tenului. Machiajul trebuie să fie cât mai simplu şi uşor. Încearcă să te pătrezi cât mai naturală! Poţi opta pentru un fond de ten transparent, cu o consistenţă cremoasă”, te sfătuieşte specialistul.
Află restul secretelor pe CSID
Citeşte şi: Oamenii de ştiinţă au dezvoltat un medicament care te ajută să te bronzezi fără să stai la soare
Citește pe alephnews.ro: Unul din trei oameni suferă de „ura față de mișcare”. Fenomenul poartă numele de misokinezie
Citește pe www.zf.ro: Germania, prinsă în mijlocul unui război care riscă să arunce toată Europa în haos: Cancelarul german Olaf Scholz este presat să trimită rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Preotul care a lăsat-o pe Sabrina Carpenter să filmeze scene provocatoare în Biserică a fost eliberat
Germania, prinsă în mijlocul unui război care riscă să arunce toată Europa în haos: Cancelarul german Olaf Scholz este presat să trimită rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina
Cine este antreprenoarea care a revoluţionat industria textilă cu afacerea sa? Ea a renunţat la jobul pe care il avea, pentru a se implica într-un proiect pe care îl creştea de mai multă vreme
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Ce imagini! Apariția decoltată şi transparentă a celei mai frumoase jurnaliste sportive din lume
PROSPORT.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe