Uleiul de peşte ar putea reduce riscul de cancer la sân

Conform unui studiu recent apărut în revista Asociaţiei Americane pentru Studiul Cancerului, grăsimile sănătoase din peşte sunt în topul alimentelor care pot preveni afecţiunile grave.

Urmărește
20 afișări
Imaginea articolului Uleiul de peşte ar putea reduce riscul de cancer la sân

Uleiul de peşte ar putea reduce riscul de cancer la sân (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

Studiul este primul care demonstrează o legatură clară între consumul de ulei de peşte din suplimente şi scăderea riscului de cancer mamar la femei. Totuşi, medicii spun că este nevoie de înca multe alte cercetări care să confirme sută la sută că doar folosirea uleiului de peşte previne instalarea tumorilor maligne la sân.

Citeşte mai multe despre rolul uleiului de peşte în reducerea riscului de cancer la sân pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici