Un VIZITATOR neobişnuit din SPAŢIU s-a prăbuşit în Siberia. OZN-ul nu are legătură cu tehnologia terestră spaţială - VIDEO

O calotă metalică cu o greutate de 200 de kilograme, ce provine dintr-un obiect spaţial neidentificat, s-a prăbuşit în apropiere de un sat din Siberia şi este examinată în prezent de experţii ruşi din domeniul aerospaţial.

Urmărește
6278 afișări
Imaginea articolului Un VIZITATOR neobişnuit din SPAŢIU s-a prăbuşit în Siberia. OZN-ul nu are legătură cu tehnologia terestră spaţială - VIDEO

Un VIZITATOR neobişnuit din SPAŢIU s-a prăbuşit în Siberia. OZN-ul nu are legătură cu tehnologia terestră spaţială (Imagine: Daily Mail)

Localnicii spun că obiectul metalic - ce are forma unui uriaş coş de gunoi - a căzut din cer, însă, pe baza primelor cercetări, experţii ruşi au afirmat că obiectul nu provine nici de la o rachetă spaţială, nici de la o rachetă de luptă, informează dailymail.co.uk.

Obiectul se află de acum sub supravegherea poliţiei ruse, întrucât interesul pentru acest "vizitator" din spaţiu a devenit tot mai puternic în ultimele zile.

Cântărind circa 200 de kilograme şi având o înălţime de doi metri, localnicii au fixat obiectul într-o remorcă şi l-au adus în satul Otradnensky din Siberia.

"Obiectul descoperit nu are legătură cu tehnologia spaţială. O concluzie va fi formulată după o analiză detaliată a obiectului, realizată de experţi", a anunţat agenţia spaţială rusă Roscosmos.

Obiectul, alcătuit parţial din titan, s-a prăbuşit în apropiere de satul Otradnensky, aflat la 3.600 de kilometri de Moscova.

Presa rusă a anunţat în ultimele zile că "fragmente dintr-un OZN" au fost descoperite într-o pădure siberiană.

Localnicii au auzit un sunet ciudat în această zonă împădurită din Siberia, în luna decembrie. Descoperirea a fost raportată abia duminică poliţiei locale, care a alertat imediat autorităţile de la Moscova.

Iuri Bornyakov, directorul serviciului de urgenţe din localitatea Kuibyshevski, din districtul Novosibirsk, a spus: "Am măsurat nivelul de radiaţie din apropiere şi din interiorul obiectului. Nu am descoperit niciun fel de radiaţie".

Teoriile iniţiale, potrivit cărora obiectul ar fi un fragment dintr-o rachetă spaţială sau din satelitul transportat de aceasta, a căror lansare din Kazahstan a eşuat în urmă cu câteva luni, au fost infirmate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici