Vegetarienii sunt predispuşi la accidentele cerebrale

Vegetarienii care au exclus complet carnea din alimentaţie prezintă un risc crescut de accident cerebral.

Urmărește
83 afișări
Imaginea articolului Vegetarienii sunt predispuşi la accidentele cerebrale

Vegetarienii sunt predispuşi la accidentele cerebrale (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

Cercetătorii de la Universitatea Zhejiang din China susţin că excluderea completă a cărnii şi a produselor din carne din alimentaţie creşte riscul formării cheagurilor de sânge şi favorizează ateroscleroza, ceea ce în final poate duce la infarct miocardic şi accidente vasculare cerebrale. Experţii menţionează că alimentaţia vegetarienilor înregistrează carenţe semnificative de nutrienţi-cheie, inclusiv fier, zinc, vitamina B12 şi Omega-3.

Citeşte mai multe despre riscurile la care se expun vegetarienii pe www.gandul.info


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici