Vrei să slăbeşti sănătos? Renunţă la carne!

Alimentaţia bogată în carne este asociată cu creşterea în greutate chiar şi în cazul persoanelor care îşi restricţionează zilnic aportul caloric. Iată concluzia unui studiu european la care au participat aproape 400.000 de persoane.

Urmărește
47 afișări
Imaginea articolului Vrei să slăbeşti sănătos? Renunţă la carne!

Vrei să slăbeşti sănătos? Renunţă la carne! (Imagine: Mediafax Foto)

Conform studiului, derulat la o universitate londoneza, silueta ne este afectată în cea mai mare măsură de carnea procesată, cum ar fi cârnaţii, şunca, mezelurile, afumăturile etc. Practic, regimul bogat în proteine nu ne ajută pe termen lung, lucru care se vede la cântar!

Nu este încă foarte clar de ce consumul de carne ne îngraşă, dar se crede că alimentele cu înalt aport energetic, precum carnea, alterează funcţia organismului de reglare a apetitului.

Citeşte mai multe despre alimentaţia bogată în carne pe www.csid.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici