Zahărul brun îngraşă la fel de mult ca şi cel alb

Medicii nutriţionişti atrag atenţia că afirmaţia potrivit căreia zahărul brun este mai bun decât cel alb şi nu îngraşă la fel de mult este falsă.

Urmărește
627 afișări
Imaginea articolului Zahărul brun îngraşă la fel de mult ca şi cel alb

Zahărul brun îngraşă la fel de mult ca şi cel alb (Imagine: www.gandul.info)

„Nu există un zahăr care îngraşă mai puţin decât altul – indiferent dacă este alb, brun, roşu, cubic sau pudră, el are aceeaşi valoare calorică”, susţine dr. Mihaela Bilic, medic nutriţionist. Specialistul spune că acest aliment, chiar dacă provine din trestie sau din sfeclă de zahăr, are o valoare alimentară identică.

Află cum ar trebui să folosim zahărul pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici