- Home
- Stirile zilei
- (15.08.2020, 21:45)
- Gabriela Pătrulescu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Video Online ”work gyms”, antrenamentele care ajută corporatiştii din întreaga lume care lucrează remote să crească productivitatea
- Online „work gyms” sunt sesiuni video cu un grup de necunoscuţi cu care poţi lucra în acelaşi timp
- Programul are ca scop creşterea productivităţii prin munca remote cu camarazi online
- BBC prezintă tehnica unei săli online: 50 de minute muncă, întrerupte cu discuţii inspiraţionale şi întinderi de relaxare musculară.
Urmărește
673 afișări
Munca de acasă s-ar putea să ţi se pară mult mai obositoare şi mai intensă decât cea de la birou. Lucrând izolat de un grup, motivaţia îţi scade şi organizarea unui program de unul singur este dificilă.
Oameni de peste tot de pe glob se grupează în programe de „online work gyms” pentru a fi mai productivi. Practic, aceste programe constau în sesiuni video, unde eşti nevoit să ţii camera pornită non-stop, în timp ce lucrezi la sarcinile job-ului tău sau la cele date de un trainer.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Cum te menții în formă de sărbători? Antrenor de fitness: „Dacă mâncăm cumpătat, nu o să dezvoltăm probleme, nu o să ne îngrășăm”
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
-
USR i-a transmis lui Klaus Iohannis că mandatul lui s-a încheiat. Elena Lasconi: PSD şi PNL nu au înţeles nimic din votul cetăţenilor
Dacă comparăm „sălii online de muncă” cu sălile fizice de fitness, întâlnim acelaşi principiu. Multe persoane declară că se duc la sala de fitness pentru că acasă nu au motivaţia necesară să facă sport singuri. La sală, faptul că îi vezi pe cei din jurul tău lucrându-şi corpul, te ambiţionează. În sesiunile de online „work gym”, ideea este aceeaşi.
Sunt mai multe săli online peste tot în lume, fiecare cu tehnica ei. Un exemplu de program la astfel de întâlniri este : 50 de minute muncă, întrerupte cu discuţii inspiraţionale şi întinderi de relaxare musculară.
Scopul acestor activităţi virtuale este de a-ţi antrena şi dezvolta productivitatea extrem de concentrată. Participanţii sunt din zone diferite ale globului, fac schimb de idei, leagă prietenii şi îţi dezvoltă abilităţile de muncă şi încrederea în sine.
Antrenorul executiv Taylor Jacobson, care a co-fondat Focusmate în 2016, spune că compania a fost creată din propriile lupte personale cu adaptarea la munca la domiciliu. Jacobson a descoperit că atunci când lucra alături de prietenul său la un apel Skype, era mai productiv. „Ştim cât de valoros este să avem structura, responsabilitatea şi un pic de camaraderie”, a declarat Jacobson pentru BBC.com.
Până la ora actuală nu există un astfel de program în România, dar poţi începe să te organizezi cu câţiva prieteni şi să îi transformi în camarazi online de muncă, după exemplul lui Taylor.
Citește pe alephnews.ro: PSD, PNL și UDMR își împart ministerele. Cine conduce România?
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Blake Lively a depus o plângere legală împotriva lui Justin Baldoni. Actorul este acuzat de hărțuire sexuală și de orchestrarea unei campanii de defăimare împotriva ei
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe