Prima pagină » Life-Entertaiment » Kanye West spune că îi plac din nou evreii după ce a vizionat un film: „nimeni nu ar trebui să urască milioane de oameni nevinovaţi”

Kanye West spune că îi plac din nou evreii după ce a vizionat un film: „nimeni nu ar trebui să urască milioane de oameni nevinovaţi”

După o serie de comentarii antisemite de anul trecut, Kanye West a declarat că îi admiră pe evrei după ce a vizionat un film cu Jonah Hill.
Kanye West spune că îi plac din nou evreii după ce a vizionat un film:

Faimosul rapper afro-american care a divorţat de Kim Kardashian şi este în prezent marginalizat de colaboratori precum Adidas şi criticat aspru de presa americană pentru comentariile rasiste şi antisemite, susţine că s-a schimbat.

Kanye West, cunoscut acum ca Ye, a vizionat filmul „21 Jump Street” cu actorul evreu Jonah Hill, potrivit The Times of Israel

Într -o postare pe Instagram sâmbătă, rapperul a distribuit un poster promoţional pentru „21 Jump Street”, o comedie  din 2012 în care actorul evreu a jucat alături de Channing Tatum.

„Vizionarea lui Jonah Hill pe strada 21 Jump m-a făcut să îmi placă  din nou evreii”, a scris Ye.

„Nimeni nu ar trebui să se mânie împotriva unuia sau a două persoane şi să transforme asta în ură faţă de milioane de oameni nevinovaţi”, a declarat rapperul. 

S-ar părea că filmele pot să schimbe caracterul multor persoane.

Nu este dovedit ştiinţific dacă filmele pot face o persoană rasistă şi antisemită să se schimbe în bine.

Depinde de mai mulţi factori, de gradul de conştientizare a propriilor prejudecăţi şi impactul emoţional al filmului.

Cu toate acestea, există unele dovezi care sugerează că filmele care prezintă poveşti autentice şi emoţionante despre victimele rasismului şi antisemitismului pot avea un efect pozitiv asupra atitudinilor şi comportamentelor spectatorilor.

De exemplu, un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea de Stat din Ohio a arătat că oamenii care şi-au amintit că au vizionat filme precum „Închisoarea îngerilor” sau „Lista lui Schindler” au raportat că au ajuns să accepte mai bine condiţia umană şi să înţeleagă problemele cu care se confruntă alte persoane în momentele dificile ale vieţii.