- Home
- Stirile zilei
- (28.01.2022, 14:20)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Societatea BENCOMP SRL, cel mai mare producător de profile WPC (lemn compozit) din Sud-Estul EUROPEI, caută firme din toată tara interesate de colaborare pentru MONTAJ
Urmărește
310 afișări
Firmele cu experienţă anterioară în montarea de pardoseli pentru terase, garduri, lambriuri exterioare pentru placări clădiri etc au prioritate. Acest lucru nu este însă obligatoriu, întrucât se asigură training in fabrica noastră atât pentru montaj cât şi pentru înţelegerea particularităţilor materialului WPC (lemnul compozit).
BENCOMP SRL este în căutare şi de firme din toată ţara interesate să devină REVÂNZATOR autorizat.
Avantaje pentru firmele care devin Montator si Revânzător (se poate şi ambele în acelaşi timp!) pentru profilele WPC BENCOMP:
- Includerea în portofoliu a unui produs revoluţionar, ecologic şi cu un potenţial de creştere remarcabil datorită eleganţei împrumutate de la lemn şi a rezistenţei şi durabilităţii în timp preluate de la plastic.
- Posibilitatea de creştere a cifrei de afaceri şi implicit a profitului.
- Intrarea într-un parteneriat pe termen lung cu un producător din România, care va asigura know-how, suport, training şi oportunitatea de dezvoltare continuă prin includerea de noi produse în portofoliul de producţie.
Vă rugăm sa ne transmiteţi o prezentare scurtă a societăţii Dvs., care să conţină domeniul de activitate şi experienţa anterioară relevantă pentru scopul nostru, nr. de salariaţi etc la adresa de e-mail vanzari@wpcromania.ro, bineînţeles însoţite de datele de contact pentru a putea să luam legătura cu Dvs.
Data workshop gratuit: 19 februarie 2022, Locatie: la sediul fabricii, in Buzau – Aleea Industriilor nr. 5.
Despre lemnul compozit
Lemnul compozit – Wood Plastic Compozit (WPC) - este un material hibrid care combină calităţile lemnului cu uşurinţa de prelucrare a materialului plastic şi reuşeşte să înlocuiască cu succes lemnul natural, fară a exista un compromis în ceea ce priveşte rezistenţa. Compus din fibre lemnoase, respectiv deşeurile generate în urma proceselor de producţie ale lemnului, în amestec cu materiale plastice reciclate, WPC se dovedeşte a fi revoluţionar şi prin faptul că este un material prietenos cu mediul, realizat 100% din materiale regenerabile, rumeguş şi plastic reciclat.
Relativ necunoscut pentru piaţa din România, cu toate că în ţările din Vestul Europei, dar şi de pe alte continente, ajunsese la ”maturitate”, lemnul compozit a ”prins” şi în România, datorită aspectului sau asemănător cu cel al lemnului şi preţul extrem de scăzut.
Lemnul compozit a fost inventat în Japonia - în 1976 – în compoziţia sa intrând făina de lemn (peste 50%) şi deşeuri de mase plastice, amestec stabilizat împotriva radiaţiilor ultraviolete, a mucegaiurilor şi insectelor. Datorită structurii şi compoziţiei sale, WPC nu emite gaze toxice şi, spre deosebire de materialele fibrolemnoase care folosesc adezivi pe bază de formaldehidă, nu eliberează substanţe periculoase în mediu). WPC nu produce poluare secundară, deşeurile tehnologice putând fi reintroduse 100% în procesul de producţie.
Despre BENCOMP SRL
Fabrica BENCOMP – cel mai mare producător de profile WPC din Sud-Estul Europei şi zona Balcanică – şi-a început activitatea din dorinţa Bene Internaţional SRL de a închide complet un circuit final de reciclare prin obţinerea unor produse finite, care să adauge plus valoare pe mai multe niveluri:
• protectia mediului prin reciclarea deşeurilor din lemn şi a deşeurilor de plastic HDPE (n.red. - polietilenă de mare densitate) care, astfel, nu mai ajung la groapa de gunoi.
• protecţia mediului prin reducerea consumului energetic - ştiut fiind că producţia din reciclat economiseşte între 30 şi 50% consumul energetic, ceea ce înseamnă că emisiile de CO2 scad
• producţie durabilă în timp
BENCOMP face parte dintr-un grup de firme cu tradiţie în reciclarea şi valorificarea deşeurilor de mase plastice, sticlă, electronice şi ambalaje, acţionarul majoritar Bene Internaţional SRL activând în acest domeniu de peste 20 de ani.
Odată cu trecerea timpului, capacitatea de producţie a fabricii BENCOMP a crescut constant şi, începând cu sezonul 2015, numărul de profile WPC realizate a ajuns la peste 40.
• 11 tipuri diferite de profile de pardoseală
• 4 de lambriu exterior
• Peste 15 profile de gard – scânduri, traverse, stâlpi etc.
• 3 tipuri de grinzi pentru pergolă
• Peste 20 de modele de accesorii pentru montajul acestor profile
Datorită calitatăţii ingredientelor folosite, dar şi tehnologiei de producţie, pot fi realizate profile de înaltă calitate, perfect similare celor produse în Europa de Vest.
ULTIMELE ȘTIRI
-
LIVE UPDATE. Alegeri în SUA. Americanii își votează astăzi noul Președinte. Kamala Harris și Donald Trump duc o luptă strânsă pentru Casa Albă și Congres
-
Rusia a distrus viitorul Ucrainei. Câţi micuţi a ucis războiul început pe 24 februarie 2022
-
PNL s-a retras de la audierea Roxanei Mînzatu în Parlament
-
Acest lucru l-ar putea îngenunchea cu adevărat pe Putin. Veniturile guvernului din petrol s-au prăbuşit: scădere cu 29%
Citește pe alephnews.ro: Ce ar însemna o președinție Trump pentru războaiele globale și securitatea europeană? Ucraina și Israel sunt principalele subiecte
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
FBI, ODNI și CISA au emis un avertisment comun despre operațiunile Rusiei menite să submineze încrederea în alegerile americane
A fost prezentat tractorul produs de RURIS Craiova. Cum arată tractorul românesc, cu preţuri între 3.000 şi 5.000 de euro
Se adună nori de criză. Un uriaş magazin din China, pe care unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume a vrut să îl umple ochi cu haine, genţi şi pantofi de milioane de euro, acum stă gol şi abandonat. Să fie acesta primul semn că şi în buzunarele bogaţilor a început să bată vântul?
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Cum e ca socru Ion Țiriac! Sorana Cîrstea, iubita fiului său, a dezvăluit latura mai puțin ştiută a magnatului
PROSPORT.RO
Ce s-a descoperit la autopsia femeii care a murit în fața spitalului din Slatina. Rudele acuză medicii de malpraxis
CANCAN.RO
La ce oră să NU folosești niciodată mașina de spălat. Plătești mai mult pentru curent dacă e utilizată atunci
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe