Un bărbat cu alcoolemie uriaşă, cu maşina furată şi fără permis, a provocat 4 accidente în Capitală

  • Patru accidente a provocat, vineri, în Sectorul 4 al Capitalei un bărbat care conducea cu o alcoolemie de 1,19 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
  • Bărbatul avea permisul retras din motive medicale şi maşina era furată.
Urmărește
434 afișări
Imaginea articolului Un bărbat cu alcoolemie uriaşă, cu maşina furată şi fără permis, a provocat 4 accidente în Capitală

Un bărbat cu alcoolemie uriaşă, cu maşina furată şi fără permis, a provocat 4 accidente în Capitală

În intervalul orar 13:14-13:18, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apeluri 112 cu privire la producerea unor accidente rutiere pe raza sectorului 4, în care ar fi fost implicat un şofer aflat sub influenţa alcoolului.

„În jurul orei 13:25, poliţiştii Brigăzii Rutiere ajunşi la faţa locului pe Şos. Berceni nr. 35, au identificat un bărbat în vârstă 49 de ani, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1.19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din primele date, conducătorul auto ar fi fost implicat în 4 accidente rutiere”, transmite Brigada Rutieră.

În urma unuia dintre accidente, o persoană a fost rănită, fiind transportată la spital.

În celelalte 3 accidente au rezultat exclusiv pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că şoferul băut avea şi permisul de conducere retras din cauze medicale.

Totodată, s-a constatat faptul că bărbatul furase autoturismul.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs evenimentele rutiere.

Şoferul autoturismului care a fost implicat în cele patru accidente a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici