Visul românesc al Biancăi Ghinoiu, cercetătoarea căreia nimic nu-i stă în cale

Bianca Ghinoiu este un exemplu de ambiţie şi determinare, visa să devină inginer şi să îşi realizeze visul de a contribui la dezvoltarea României, fiind primul inginer din familia sa şi o tânără care îşi împlineşte visurile prin muncă şi perseverenţă.

Urmărește
1091 afișări
Imaginea articolului Visul românesc al Biancăi Ghinoiu, cercetătoarea căreia nimic nu-i stă în cale

Visul românesc al Biancăi Ghinou, cercetătoarea înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”: nimic nu ne stă în cale

Absolventă a unui program de masterat în Inteligenţă Artificială, Bianca Ghinoiu este în prezent doctorand în cadrul Institutului de Mecanica Solidelor al Academiei Române. În această instituţie de prestigiu, tânăra desfăşoară activităţi de cercetare de vârf în domeniile Ingineriei Mecanice, Roboticii şi Mecatronicii.

Anul acesta, Bianca a avut oportunitatea de a participa într-un proiect internaţional în China, unde a fost apreciată pentru aplicaţia sa inovatoare „Controlul Roboţilor Aerieni utilizând Electroencefalograme”. Această realizare nu doar că i-a adus recunoaştere internaţională, dar a şi demonstrat potenţialul tinerilor cercetători români de a contribui la avansarea tehnologică globală.

Bianca Ghinoiu este convinsă că ţara noastră oferă oportunităţi deosebite pentru tinerii talentaţi şi ambiţioşi care îşi doresc să facă o diferenţă. „Nimic nu ne stă în cale să fim de succes în România,” spune Bianca.

Povestea Biancăi Ghinoiu este una de inspiraţie, un exemplu că prin educaţie, muncă şi determinare, tinerii din România pot atinge performanţe deosebite şi pot contribui la dezvoltarea ţării lor.

Înscrierea sa în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României” este doar începutul unui drum plin de realizări şi inovaţii. Bianca ne arată că succesul nu cunoaşte limite atunci când există pasiune şi dorinţă de a excela.

Campania a fost lansată în spiritul sărbătoririi unităţii şi identităţii naţionale şi îşi propune să aducă în prim-plan poveştile şi realizările celor mai remarcabili copii şi tineri din România, care, prin pasiunea, dedicarea şi talentul lor, au reuşit să se facă remarcaţi la nivel naţional şi internaţional.

Cei 100 de tineri care ne fac mândri că suntem români şi care s-au remarcat prin performanţe deosebite vor fi incluşi în primul catalog al excelenţei româneşti, ce va fi lansat de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României la finalul acestui an.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici